Team.com.ro

Switch to desktop

Echipament Sportiv - Fotbal , Mingi , Treninguri

Stoichiţă lăsat să se facă de rîs: "Pîrvulescu nu e suspendat, azi ne-am interesat la LPF"

Paul Pîrvulescu

Ora 21:00. Mihai Stoichiţă a anunţat în urmă cu 10 minute şi cu 48 de ore înaintea meciului cu Vaslui că poate conta pe Pîrvulescu deoarece fundaşul nu ar fi suspendat. "Pîrvulescu nu e suspendat pentru meciul cu Vaslui, are trei cartonaşe galbene, nu patru. Azi au fost reprezentaţii noştri la Ligă şi s-au interesat. E în cantonament pentru meciul cu Vaslui", a declarat antrenorul la televiziunea sportro.

Tehnicianul a comunicat public o informaţie eronată, deoarece fotbalistul are patru cartonaşe în această stagiune şi nu poate juca. Cum a fost posibil ca 'Lippi" să nu cunoască situaţia reală a jucătorului său cu atît de puţin timp înaintea unui meci crucial pentru titlu? Iată.

Oficialii Stelei au solicitat LPF să le fie comunicată situaţia cartonaşelor lui Pîrvulescu. Iniţial, răspunsul LPF a fost că jucătorul ar avea doar trei avertismente şi că poate juca.
Totuşi, omul de la Steaua care ţine evidenţa cartonaşelor jucătorilor le-a propus reprezentanţilor Ligii să mai confrunte o dată datele şi pînă la urmă a reieşit că fundaşul are 4 cartonaşe. Dar, în mod inexplicabil, a "omis" să-i transmită această informaţie şi antrenorului Stelei, astfel că Stoichiţă nu ştie în acest moment că Pîrvulescu nu poate fi utilizat.

Steliştii au antecedente cu număratul cartonaşelor. În urmă cu cîţiva ani, polonezul Pawel Golanski a fost la un pas să fie aruncat în luptă deşi era în stare de suspendare.

Alte declaraţii făcute în această seară de Stoichiţă:

- "Mai am două luni contract cu Steaua şi ce va fi în vară va depinde de cei care iau deciziile. Am mai multe oferte din străinătate. Dacă Steaua se va gîndi şi la mine, probabil mă voi gîndi şi eu la ea"

- "N-avem telefoane pe bancă. Eu vorbesc cu patronul înainte de meciuri şi ne împărtăşim gîndurile comune. MM participă şi el la discuţii, facem strategia împreună"