Team.com.ro

Switch to desktop

Echipament Sportiv - Fotbal , Mingi , Treninguri

A petrecut Paştele la Poliţie » Stăncioiu, implicat într-un incident cu focuri de armă

Stăncioiu a fost implicat într-un incident şi a petrecut cîteva ore la Poliţie

UPDATE 22:10 Stăncioiu a încercat să explice în această seară incidentul. "Urma să merg la vînătoare de răpitori în judeţul Sălaj, unde fac parte dintr-un grup de vînători. Am ieşit pe balcon ca să-mi curăţ arma, care în mod normal trebuie să stea cu două cartuşe. L-am rugat pe socrul meu să-mi dea cele două cartuşe oarbe. Am îndreptat arma spre pămînt şi am tras un foc fals. Socrul meu a greşit însă, mi-a dat două cartuşe de aceeaşi culoare, numai că erau cu alice de 2,5.

M-am speriat, pentru că a fost un zgomot mare. A fost o glumă, dar mai mult o neatenţie din partea mea. Proprietatea mea e înconjurată de un gard de beton înalt, nu am pus niciun moment în pericol viaţa cuiva. A fost o neatenţie şi voi plăti pentru ea. Nu am de ce să risc un dosar penal. E vorba doar de o amendă şi nimic mai mult, pentru că nu am folosit arma într-un loc public", a spus portarul conform citynews.ro.

******************************

Portarul celor de la CFR Cluj, Eduard Stăncioiu, a fost implicat într-un incident şi şi-a petrecut cîteva ore la poliţie chiar în ziua de Paşte
, scrie Ziua de Cluj

"Pe 15 aprilie, anul curent, Eduard S. a executat mai multe focuri cu arme de vînătoare în curtea unui imobil. Se efectuează cercetări sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de uz de armă letală fără drept. Nu a fost nimeni rănit", a declarat Anca Purdea Sidonia, purtătorul de cuvînt al IPJ Cluj.

Potrivit Codului Penal, uzul de armă letală fără permis se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 3 ani.